Utiliteitsbouw

Hoge kwaliteitseisen aan coating in de utiliteitsbouw

Aan conserverings- en/of coating systemen t.b.v. de algemene (utiliteits)bouw worden hoge kwaliteitseisen gesteld

Of het nu gaat om coating t.b.v. constructies voor nieuwbouw, uitbreiding bestaande bouw of renovatie. Het uitvoeren van werken in de bouw wordt gekenmerkt door korte doorlooptijden en hoge kwaliteitseisen. Het vraagt veel expertise om uw opdrachtgever steeds weer optimaal van dienst te kunnen zijn.  Ook wanneer het gaat om duurzaamheidsvraagstukken.

Met SHW heeft u altijd de juiste expertise en uitvoeringsmogelijkheden binnen handbereik om tot een goede, duurzame en snelle oplossing te komen in welke sector dan ook. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in andere sectoren, neem vrijblijvend  contact met ons op.

Coating in de bouw

Beste kwaliteit gegarandeerd!

Conserveringsplan

Wij stellen een conserveringsplan op. Dit geeft inzicht in de werkwijze en applicatie methode bij het verduurzamen van staal.

Garantie

Bij ons geen ingewikkelde procedures voor het verkrijgen van een garantieverklaring en/of kwaliteitsrapport. Kwaliteit gegarandeerd!

Corrosie classificatie

Standaard systemen of coating systemen onder specificaties. Wij bieden corrosie bescherming in vrijwel elke klimatologische omstandigheid.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1