Conservering geschoopeerd staal

Alles over de werkwijze voor conservering van geschoopeerd staal

Reinigen d.m.v. afblazen

Alvorens uw geschoopeerde staal te kunnen voorzien van de gewenste conservering dient het materiaal eerst grondig stofvrij te worden gemaakt. Het materiaal wordt afgeblazen met lage druk.
Conservering Geschopeerd Staal

Na het reinigen: Coaten

Het aantal lagen van het aan te brengen natlaksysteem is afhankelijk van de corrosie classificatie. Om een esthetisch optimaal resultaat te behalen zijn bij geschoopeerd materiaal minimaal 3 verflagen nodig. Om laagdiktes zeker te stellen worden lastig toegankelijke plaatsen in het materiaal voor gezet met een kwast. Vervolgens worden de coatlagen één voor één d.m.v. een airless spuitmethode (conform voorschrift van de verf fabrikant) op het materiaal aangebracht tot een gelijkmatige gesloten laag is gevormd.  

SHW beschikt over beproefde meetmethodes en uitgebreide geklimatiseerde straal-, scoopeer- en natlak faciliteiten en werkt samen met gerenommeerde verfleveranciers. Deze samenwerking en de flexibele en innovatieve productiemogelijkheden van SHW  maken het mogelijk in een zo kort mogelijk tijdsbestek uw staal te voorzien van het gewenste conserveringssysteem.

welkom-shw-pand.480x320x1 (1)

Voor vragen, advies of een concurrerende aanbieding is het team van Straalbedrijf Holland West B.V. u graag van dienst.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1