Sectoren

Coatingsystemen op maat voor elke sector

Duurzame oplossingen in de vorm van schooperen, metaliseren en/of coatingsystemen in de vorm van natlak voor elke sector

Duurzaamheidsvraagstukken vragen om coatingsystemen op maat. Het gaat om meer dan applicatie alleen. Straalbedrijf Holland West ondersteunt u daarom graag in uw expertise.  Als sparringpartner of adviseur. Niet alleen voor de bouw sector, maar ook voor infra, procesinrichting, mastenindustrie, transport en logistiek, petrochemie, de energiesector, recreatieve inrichting, land- en tuinbouw, Grond-, weg- en waterbouw, leiding-, ketel- en apparatenbouw en is zeer goed ingericht op het conserveren van verzinkt materiaal.

Voor vragen, advies of een concurrerende aanbieding is het team van Straalbedrijf Holland West B.V. u graag van dienst.

Coatingsystemen op maat voor elke sector

Populaire sectoren

Rail & Infra

Coating systemen met zo laag mogelijke onderhoudskosten tijdens de levensduur zodat infrastructurele bouwwerken voor een lange gebruiksperiode kunnen worden gegarandeerd.

Energiesector

De allerhoogste eisen stellen aan conserveringssystemen voor voorzieningen in de energiesector is noodzakelijk om leveringszekerheid van elektriciteit te kunnen borgen.

Thermisch verzinkte constructies

Wij beschikken over een zeer lucratieve inrichting voor het coat gereed maken (NEN 5254) en het aanbrengen van natlak systemen op verzinkt materiaal

Specialisatie Sectoren
Coatingsystemen op maat

Straalbedrijf Holland West B.V. biedt duurzame oplossingen in de vorm van schooperen, metaliseren en/of coatingsystemen in de vorm van natlak en bedient hiermee vrijwel elke sector.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1