Petrochemie

Verfsystemen voor corrosieclassificatie C5 – I en meer

In de Petrochemie vragen de veeleisende toepassingen in de meest extreme omstandigheden om oersterke verfsystemen voor minimaal een C5-I corrosieclassificatie.

Of het nu gaat om leidingbruggen, piperacks, treinverladingstations, bordessen, skids,  containers, railingwerk of kooiladders. In de petrochemische sektor moeten alle materialen worden geprepareerd voor de meest veeleisende toepassingen in de meest extreme omstandigheden.  SHW weet welke eisen worden gesteld aan verfsystemen en beschikt over een innovatief productportfolio om duurzaamheid van de toegepaste materialen te kunnen borgen ook bij een C5-I corrosieclassificatie.

Met SHW heeft u altijd de juiste expertise en uitvoeringsmogelijkheden binnen handbereik om tot een goede, duurzame en snelle oplossing te komen in welke sector dan ook. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in andere sectoren, neem vrijblijvend  contact met ons op.

Verfsystemen voor corrosieclassificatie C5 - I en meer

Beste kwaliteit gegarandeerd!

Conserveringsplan

Wij stellen een conserveringsplan op. Dit geeft inzicht in de werkwijze en applicatie methode bij het verduurzamen van staal.

Garantie

Bij ons geen ingewikkelde procedures voor het verkrijgen van een garantieverklaring en/of kwaliteitsrapport. Kwaliteit gegarandeerd!

Corrosie classificatie

Standaard systemen of coating systemen onder specificaties. Wij bieden corrosie bescherming in vrijwel elke klimatologische omstandigheid.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1