Constructiecoating hal

Voor thermisch verzinkt materiaal en het aanbrengen van brandwerende coating

Het aanbrengen van brandwerende coating of het conserveren van al dan niet seriematig thermisch verzinkt constructiestaal

In de Constructiecoating hal houden onze specialisten zich met name bezig met het conserveren van al dan niet seriematig thermisch verzinkt constructiestaal. SHW beschikt uiteraard over faciliteiten om het materiaal coatgereed te maken conform de NEN 5254. In de constructiecoating hal vindt tevens het brandwerend coaten plaats.

De Constructiecoating hal beschikt over 3 bovenloopkranen met respectievelijk een 7,5, een 2x 3,2 en een 2x  5 Tons capaciteit en is door het unieke handlingsysteem van SHW dusdanig efficiënt ingericht dat de conserveringscapaciteit groot is en het conserverings proces met zo min mogelijk spuitverlies kan worden uitgevoerd.

Voor vragen, advies of een concurrerende aanbieding is het team van Straalbedrijf Holland West B.V. u graag van dienst.

Constructiecoating Hal | Voor thermisch verzinkt materiaal en het aanbrengen van brandwerende coating

Beste kwaliteit gegarandeerd!

Conserveringsplan

Wij stellen een conserveringsplan op. Dit geeft inzicht in de werkwijze en applicatie methode bij het verduurzamen van staal.

Garantie

Bij ons geen ingewikkelde procedures voor het verkrijgen van een garantieverklaring en/of kwaliteitsrapport. Kwaliteit gegarandeerd!

Corrosie classificatie

Standaard systemen of coating systemen onder specificaties. Wij bieden corrosie bescherming in vrijwel elke klimatologische omstandigheid.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1