Thermische verzinkte constructies

Natlak systemen voor verzinkt materiaal

Straalbedrijf Holland West B.V. beschikt over een zeer lucratieve inrichting voor het coat gereed maken (NEN 5254) en het aanbrengen van natlak systemen op verzinkt materiaal (NEN-en-ISO 1461).

Alle projecten, variërend van bouw, infra, procesinrichting, masten, transport- en logistiek, petrochemie, de energiesector, recreatieve inrichtingen, land- en tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw of leiding-, ketel- en apparatenbouw. SHW is graag uw sparringpartner voor alle soorten natlak systemen op verzinkt materiaal en staat altijd garant voor optimaal advies of het nu gaat om grote of kleine projecten.

Met SHW heeft u altijd de juiste expertise en uitvoeringsmogelijkheden binnen handbereik om tot een goede, duurzame en snelle oplossing te komen in welke sector dan ook. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in andere sectoren, neem vrijblijvend  contact met ons op.

Natlak systemen voor verzinkt materiaal

Beste kwaliteit gegarandeerd!

Conserveringsplan

Wij stellen een conserveringsplan op. Dit geeft inzicht in de werkwijze en applicatie methode bij het verduurzamen van staal.

Garantie

Bij ons geen ingewikkelde procedures voor het verkrijgen van een garantieverklaring en/of kwaliteitsrapport. Kwaliteit gegarandeerd!

Corrosie classificatie

Standaard systemen of coating systemen onder specificaties. Wij bieden corrosie bescherming in vrijwel elke klimatologische omstandigheid.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1