Energiesector

De allerhoogste eisen stellen aan conserveringssystemen voor voorzieningen in de energiesector is noodzakelijk

De allerhoogste eisen stellen aan conserveringssystemen voor voorzieningen in de energiesector is mede noodzakelijk om leveringszekerheid van elektriciteit te kunnen blijven borgen.

Onze maatschappij wordt steeds afhankelijker van elektriciteit en stuurt steeds meer aan op duurzame energie. Alle voorzieningen die de leveringszekerheid van elektriciteit borgen moeten op peil worden gehouden. Om deze reden worden in de energiesector de allerhoogste eisen gesteld als het gaat om conserveringssystemen voor materialen t.b.v. de hoogspannings-infrastructuur, zoals bijvoorbeeld afspanportalen, KV stations, wintrackmasten en bliksempieken.  SHW heeft ruime ervaring met het behandelen van thermisch verzinkte masten en met het schooperen en natlakken van portalen.

Duurzame oplossingen!

Met SHW heeft u altijd de juiste expertise en uitvoeringsmogelijkheden binnen handbereik om tot een goede, duurzame en snelle oplossing te komen in welke sector dan ook. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in andere sectoren, neem vrijblijvend  contact met ons op.

WhatsApp Image 2022-02-01 at 13.39.01
WhatsApp Image 2022-02-01 at 13.47.58
WhatsApp Image 2022-02-01 at 13.47.10

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1