Conservering RVS of aluminium

Alles over de werkwijze voor voor conservering van RVS of aluminium

Reinigen d.m.v. aanstralen

Om voor deze natlak conservering een goede hechting te creëren wordt het RVS of alumnium  aangestraald. Het aanstralen van het materiaal gebeurt doormiddel van lage druk en toevoeging van Korund, dit is een niet metallisch straalmiddel. Door deze voorbehandeling wordt de juiste ondergrond verkregen voor het aanbrengen van het natlaksysteem.

Conservering RVS of aluminium materiaal

Na het aanstralen: coaten

Het aantal lagen van het aan te brengen natlaksysteem is afhankelijk van de corrosie classificatie. Om laagdiktes zeker te stellen worden lastig toegankelijke plaatsen in het materiaal voor gezet met een kwast. Vervolgens worden de coatlagen één voor één d.m.v. een airless spuitmethode (conform voorschrift van de verf fabrikant) op het materiaal aangebracht tot een gelijkmatige gesloten laag is gevormd.  

SHW beschikt over beproefde meetmethodes en uitgebreide geklimatiseerde straal-, scoopeer- en natlak faciliteiten en werkt samen met gerenommeerde verfleveranciers. Deze samenwerking en de flexibele en innovatieve productiemogelijkheden van SHW  maken het mogelijk in een zo kort mogelijk tijdsbestek uw staal te voorzien van het gewenste conserveringssysteem.

welkom-shw-pand.480x320x1 (1)

Voor vragen, advies of een concurrerende aanbieding is het team van Straalbedrijf Holland West B.V. u graag van dienst.

Contactformulier | Offerte aanvragen

Stralen, Cooperen, Coaten

Specialist in het stralen en conserveren van diverse soorten materialen.

Meer weten over de mogelijkheden in staalconservering of natlaksystemen? Stel hier vrijblijvend uw vraag.

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

overzichtsfoto-straalcabine.1024x0x1